сряда, 1 юли 2009 г.

Oбратно броене - 4 дни преди изборите се очертава пробив - сега в София, скоро и в други градове

Според вчерашните проучвания, Мартин Димитров и Иван Костов водят съответно в 24 и 23 район на София.

Съвсем нормално - те са единствените партийни лидери, които поеха отговорността да се кандидатират на мажоритарните избори, и то в София. Имената на опонентите им или не сме ги чували, или сме ги чували от спортните коментатори.

В петък двамата ни канят Face to Face - среща с интернет общността, подкрепяща Синята коалиция, 18ч., Моста на НДК.

Време за модерна политика, за модерна България. Само сините у нас вървят по този път.


.

7 коментара:

Апостол Апостолов каза...

И те като БКП в миналото- САМО тя, родната партия дрън, дрън, дрън. А днес САМО те- сините- дрън, дрън, дрън. Затова няма да вземат и 10 % на изборите. Няма вече балами, няма!!!

Анонимен каза...

Дрън-дрън, да, ама много са им и 10%. И откъде търсят избиратели? От интернет, т.е млади хора, незнаещи за коварствата на другаря Костов. А той иска, къде на шега -къде наистина, данък земя да въвежда?!? Нахалник!!! И що? Ами да съдере и последната кожа от гърба на едвам преживяващия. Реформи провеждал, брех, какви?!? Това със съдирането всеки го може, не е нужно да си учил.

Анонимен каза...

Много смело - да се явят мажоритарно в крепостите си. Същото прави и Доган в Кърджали. Смело щеше да е Доган да дойде в София или Костов да се кандидатира в Кърджали... (Добри Божилов)

Vesela каза...

Гледам, ДС е на поста си. Анонимен, аз съм от хората, подкрепящи Иван Костов в Интернет. Бях сравнително млада през 89-та. И помня как нямаше с какво да си нахраня децата и при управлението на Живков, и при Луканов, и при Виденов. И много добре помня, какво направи (впрочем, три пъти) Костов - извади България от л-ната, в които я бяхте натикали. Децата ми вече пораснаха, но ако пак изберете вашите другари, има риск дъщеря ми да няма с какво да нахрани 8-месечния ми внук догодина.

Анонимен каза...

Госпожа Vesela ако по времето на Живков сте нямали с какво да си нахраните децата, то вие сте просто МЪРЗЕЛИВА, тогава много работи нямаше, но имаше, работа, сигурност (на битово ниво не крадеше никой, включително и циганите) също така образовние - всички бяха грамотни, който твърди друго просто лъже.

Unknown каза...

Еехх Анонимен или може би анонимна.Ако си желязобетонна глава простено да ти е! Но ако си нормален човек в което искрено се съмнявам, след такъв коментар, не разбирам как толкова бързо забрави кражбите на всички в територията наречена България.И не само се крадеше,но още по времето на изрода наречен "тато"започна това толериране за неплащане от циганите и бонификациите към турците.

Анонимен каза...

В едно съм сигурен че когато управляват в БГ дясно мислещи хора различни от комунистите,няма да има такива нагли кражби и обработване на мислите и чувствата на хората, каквото виждаме сега.Комунистите са царе да изкривяват нещата,само лъжат и крадат.Затова гласувайте за Синята коалиция No19.