вторник, 29 януари 2008 г.

Идеален вариант за ... олигархията


Коалиция на ГЕРБ с партия на Първанов е идеална, според Лечков

Идеален вариант за страната би била коалиция между ГЕРБ и евентуална президентска партия, заяви в понеделник пред журналисти кметът на Сливен Йордан Лечков.

"Бих предпочел президентът да се бори за повече правомощия и по-често да изказва своето мнение”, каза още членът на партията на Бойко Борисов.

Като припомни, че "винаги отстоявал вижданията си за президентска република, за власт, съсредоточена в ръцете на държавния глава", Лечков смята, че парламентаризмът у нас надделява и няма да отстъпи позиции в близките години.

(Информация и снимка Медияпул)

Уххх, пустият му парламентаризъм... Не ще да отстъпи, та властта да бъде "съсредоточена в ръцете на държавния глава".

Явно Данчо Лечков го играе мюре на Бойко. Този последният заема блага изчаквателна позиция:

Какво е казал Данчо Лечков? В най-добрия случай президентът ще има партия след пет години. А ние не знаем дали ще сме живи след пет години, камо ли сега да се говори за такова нещо!
Да ви кажа, аз Данчо го харесвам като футболист, той ми е любимият от онова време. И то именно заради нестандартните и екстравагантни ходове на терена. И прическата му харесвам също. Виждам, че тук той отново им подава интересни къси пасове, които те не могат да поемат. (от "Стандарт")

Няма нужда от много коментар. Разумните хора отдавна забелязват, че Гоце и Бойко играят в един отбор - против реформите и в услуга на олигархията.

1 коментар:

Анонимен каза...

То "отбора" кучета го яли, ама резервната скамейка е празна...