четвъртък, 18 септември 2008 г.

Що не го оставихте на лифта???

Blue Link съобщи още вчера следобед, че Сергей Дмитриевич увиснал на незаконен лифт над Благоевград.


Mediapool пък ни осведомява как охранителите от НСО са се "щурали" под кабинката. Забавна гледка, предполагам. Само предполагам, защото :

Представителите на реда забраниха на част от журналистите, останали на земята, да правят снимки и иззеха фотоапаратите на природозащитници, присъстващи на събитието.

Без коментар. За съжаление, наистина остана без коментар в медиите и т.нар. "публично пространство", освен бързата реакция на "Демократи за силна България".

Само едно не разбирам. Защо го свалихте, другари?

Защо не го оставихте да си виси...


Чудесен национален символ щеше да стане.
Съветски хамстер виси на развален незаконен лифт и си мисли, че управлява България.

Той бездруго си виси в безтегловност. Дори и когато е седнал на ориенталското диванче на властта...

(Снимки - "Стандарт" и News.bg )

16 коментара:

Nicodile каза...

Сигурно аз нещо не разбирам, ама защо трябваше три дни сите медии само за това да говорят? Бай Драган като заседне на лифта никой не вдига шумотевица.

albert venn dicey каза...

"Съветски хамстер виси на развален незаконен лифт и си мисли, че управлява България."

Хаха, как го измисли.

Анонимен каза...

Интересно, ако лифтът наистина е незаконен – защо се вози на незаконен лифт, а не иска да се срещне с хора „престъпили закона“ (т.е. млекопроизводителите)

Анонимен каза...

Какво единомислие - и аз от вчера се чудя 'що не го оставиха да си виси и не му ракнаха "Сбогом Гергино".

albert venn dicey каза...

@ Стойчо

"Интересно, ако лифтът наистина е незаконен – защо се вози на незаконен лифт, а не иска да се срещне с хора „престъпили закона“ (т.е. млекопроизводителите)"

Престъпленията на едни не оправдават беззаконията на други.

Нина Симеонова каза...

Ама представете си само какви снимки щяха да станат ако не бяха взели апарагиге на фотографите? Станишев и компания сигурно са имали кафяво на определени места.А може и жълто де е имало :)

Радан Кънев каза...

@ Нина: Не го и споменавай, че сърцето ми се къса като си представя какви кадри са загубени за поколенията :)

Все се надявам, че някой тайничко е успял да заснеме мишока в кабинката...

Анонимен каза...

Радане, вие от ДСБ-то сте наистина странни хора.

Проглушихте на народа ушите, че Станишев трябва да бъде свален, хората (от НСО) го свалиха и вие веднага гракнахте: "Що го свалихте?" :)))

Ако бях на телевизията, щях да започна с новините с "Офицери от НСО свалиха Премиера Станишев!"

Анонимен каза...

Ама тези съвсем по милиционерско-комунистически го подкараха - да прибират фотоапарати и да заличават снимки. Ей това за мен е най-важното в тази случка.

Анонимен каза...

Аз пък реших да си представя, какво си е мислил нашият премиер по това време - на висенето, де! Почти 100% със сигурна, че се е напикал от страх, затова са изземвали фотоапарати, някой да не е заснел резила! и втората ми мисъл беше - СЕГА АКО СЕ ЗАДАДЕ ЕДИН ХЕЛИКОПТЕР С ЕДНО СНАЙПЕРИСТЧЕ... Не мога да спра да мечтая!!!

Радан Кънев каза...

@ Templar :

"ВИЕ от ДСБ" ??? Ти минаваш на моята позиция от 2003г., когато казвах "никакъв седесар не съм, аз съм костовист" :)

Анонимен каза...

Защо вече не си костовист?

Радан Кънев каза...

A кой каза, че не съм?

Анонимен каза...

Трябваше да го оставят да виси, за да не срами България и да виси три часа да чака бащицата Путин да го приеме. Че виждате ли той бил много зает. Не знам кака един министър-председател може да накара друг, с когото има по дипломатически път уговорена среща, да закъснее заради вътрешни проблеми! Не са казали, че в Русия е имало бедствено положение или други форсмажорни обстоятелства, които са налагали да се закъснява цели ТРИ часа. Нашият подлизурко през това време се шегувал, че пак можел да отиде да виси в някой лифт. Интересно обаче как не се намери поне някой журналист да обърне внимание на това унижение, на което е била подложена България??! Впрочем, коментарите в "Правда" си ги заслужаваме. На времето Софиянски, като м-р председател се оплака, че му дърпали ушите в Москва!!
Между другото, "Белене" бил много важен обект за Русия. Как няма да е важен, нали ще ни закрепи към тяхната орбита!

Ангел Грънчаров каза...

Инициатива за граждански натиск върху Президента, Председателя на НС, Премиера и Кмета на София да подпишат Пражката антикомунистическа декларация

Апелирам към всички по всякакви начини да подкрепят идеята: смисълът е огромен!

Анонимен каза...

Апелирам към г-н Ангел Грънчаров да престане да спами по блоговете на хората с най-разнообразните си хрумвания, неизменно и задължително придружени с линк към неговия блог.

Подобен начин за реклама намирам като крайно отблъскващ и некоректен към всички професионалисти от Асоциацията на Рекламните Агенции - България и техните клиенти.

Подпис:
Пънчо