вторник, 17 февруари 2009 г.

България остана без правителство

Финансовият министър подал оставка, защото го снимали пиян. Хъмммм, ние очаквахме да я подаде заради настоятелните искания на ЕС...

След като прочели Националната програма за предотвратяване на злоупотребата с алкохол в република България (2009-2013) (вж. интересна таблица в блога на Иван Бедров), останалите членове на кабинета констатирали, че се намират в графа "последен стадий на алкохолизъм - зависимост ІІІ равнище" и последвали финансовия министър.

Следват избори "2 в 1", но липсват кандидати...

Да дойдат санитарите.

Пардон...

Aпокалиптичният сценарий се развива в Япония. Японският кабинет ще оцелее, поради наличието на трезвени министри в кабинета.


У нас е експериментално доказано, че пиянството, а и корупцията, не са повод за оставка.

Снимката е от БГНЕС.

6 коментара:

Лъчезар П. Томов каза...

Май не е справедливо на наричаме нашите червенокожи - азиатци. Азиатците имат дисциплина, уважение към предците и към страната си. Тези са по - скоро африканци

Анонимен каза...

Радан, извинявай, че питам, но след като твоите съратници (д-р Н.Михайлов, Н.Димов и Понева, които бяха против курса на Костов за следизборна коалиция с ГЕРБ) напуснаха ДСБ, ти какво ще правиш, примири ли се с неизбежността, или заради разбиранията си също се подготвяш да напуснеш партията? Или пък правиш компромис със съвестта си с оглед влизането в листите за предстоящите избори?!

MARFI каза...

И педофилията не е повод за оставка!

Радан Кънев каза...

@ Aнонимен:

"Престана ли да пиеш коняк сутрин?"

Не обичам да ми задават отговори. Особено като не знам кой ми ги задава :)

Поздрави

Р.

Ангел Грънчаров каза...

Г-н Кънев, Вие доста дипломатично сте отвърнал на анонимния, но човекът Ви е задал резонни въпроси (пък всеки има правото да си формулира въпросите както иска все пак). На Вас явно не Ви харесват неговите въпроси, и по тази причина си намирате предлог да не му отговорите (това не били въпроси, а били отговори!).

Но другият предлог да не му отговорите е че бил анонимен. Аз поемам риска и решавам да повторя от свое име същите тия въпроси - бихте ли имал добрината да ми отговорите все едно че аз съм Ви ги задал?

Правя го понеже смятам, че в тия въпроси има един твърде съществен нравствен компонент, който съвсем не може да заобиколите.

И затова като гражданин и избирател на ДСБ държа да прочета Вашия отговор... ако желаете да ми отговорите де, то това си и Ваш избор...

Анонимен каза...

Г-н Кънев,

Отговорът Ви до анонимния от Вас "тиражиран" алкохолик е повече от възмутителен! Наглостта би трябвало да има някакви граници. Имайте предвид, че хората четат и усещат грандоманските подигравки. Съсипвате авторитета на партия, която след няколко месеца ще искаме да избираме.

Добре е да намерите сили да се извините на човека и да отговорите, когато Ви питат. Иначе може да ви наречем политик и повече да не Ви обиждаме...