четвъртък, 20 август 2009 г.

Ghost Busters

По информация на вечния официоз "Стандарт",

Станишев сам определи своите министри и кабинета си като вещици. Ловим ги и ще ги даваме на правосъдието! Това са вещици, които пият кръв. Това заяви на пресконференция днес премиерът Бойко Борисов.

Десетина дена бях в почивка и общо взето не съм следил новините. Тази седмица се опитах да наваксам. Прочетеното единствено потвърди впечатлението ми, че управлението на ГЕРБ започва изключително противоречиво. Преобладава популизмът и тенденцията към отказ от реформи. Прословутата "ревизия на управлението на Тройната коалиция" почти се изчерпва с дребнави сметки за "златни принтери" и шумни PR събития (някой учуден???).

Другарят Станишев може да е съвсем спокоен - "Лов на вещици" няма да има. Екипът на Бай Бойко не изглежда готов да изпече предшествениците си:

(Ловците на вещици от кабинета "Борисов" приемат властта от главния Кръвопиец на Републиката - снимка news.bg)

Най-много да има лов на духове:

(Ловците на духове от далечната 1984 се подготвят за битка със създабията от отвъдното).

Предлагам и нова емблема на ПП ГЕРБ:


Само се надявам докато ловуват призраците на предшествениците си, управляващите да не пропуснат (също като тях) да видят доста материалните изражения на кризата, безработицата, дискриминацията и мизерията на най-уязвимите групи в обществото.

Да се правиш на супергерой е най-вероятно забавно и със сигурност носи популярност. Но "европейското развитие" не се дължи на супергерои...
.

Няма коментари: