петък, 5 февруари 2010 г.

Патриот

Важно е патриотът винаги да допринася за издигане на името и образа на Родината си. Да напомня нейната хилядолетна славна история и т.н. Също така галантно да защити родния кандидат за еврокомисар от чужди и вътрешни врагове ...

(Сидеров брани Родината - снимка Dariknews)
изобщо ...

Целият екипаж на "Луфтханза" е подал жалба срещу депутата от "Атака" Волен Сидеров за инцидента в сряда, съобщиха от пресцентъра на полицията във Франкфурт. В нея се казва, че във видимо нетрезво състояние Сидеров е хвърлял храна по пода и е обиждал екипажа. (от "Сега")

Благодарение на Стойчо имаме и съобщението на Франкфуртската полиция в оригинал и превод.

Забавно, нали?

Или ... почти. Повече коментар при нервната акула.

И при... Христо Ботев:

Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.

И е добър християнин:
не пропуща литургия;
но и в черква затуй ходи,
че черквата й търговия!
...

Бате премиерът пак не е разбрал какво е станало.

А добре е да знаеш кой ти крЕпи кабинета. Безусловно.

.

4 коментара:

Апостол Апостолов каза...

В съда, в съда ще стане ясно кой крив, кой прав.

Аз знам едно със сигурност: Волен не пие, а немците (които познавам много добре, защото 7 године живях между тях) са свине, отрепки. Това впрочем го знаят всички, дори без да са стъпвали в Германия.

Анонимен каза...

Какви ли комплекси трябва да имаш, та да наречеш цялото 84 милионно население на една държава "отрепки"?

Анонимен каза...

Няма логика в твърденията, че Сидеров ги е нарекъл нацисти и антисемити. По-скоро би трябвало да ги похвали за това. Тези които са чели книгите му знаят за какво говоря.

Така че според мен това е скалъпеба история. Също така Волен наистина не пие.

Казва се, че е отишъл по здравословни причини - може да е бил под въздействие на някакви медикаменти...лекарства имам предвид.

Анонимен каза...

"Аз знам едно със сигурност: Волен не пие, а немците (които познавам много добре, защото 7 године живях между тях) са свине, отрепки. Това впрочем го знаят всички, дори без да са стъпвали в Германия."

Това нормален човек може ли да го каже? За полицаи, екипаж, пътници !? Аз познавам доста германци и нито една отрепка сред тях.

Мен не ме грее дали е пил или не, а това че ругал, хвърлял храна и се е държал като простак. Ако ви харесва да зачертавате цели нации, за да си спасявате идолите, правете го, ама рано или късно ще осъзнаете, че правите глупости...