сряда, 31 октомври 2007 г.

Реформи на Blogroll-а и други

Изборите почти отминаха.

Остана най-важното - балотажите за районни кметове в София. Там, където имаме шанс да спечелим.

Затова съм оставил "Изборни страници" до неделя.

За след това вече има нова категория линкове: "Общински съветници - за прозрачен СОС". Надявам се съветниците от "Алианс за София" да общуват с гражданите по всички възможни начини. Да не се колебаят да публикуват всичко, което се случва в съвета.

Да ни помогнат на нас да наложим прозрачност във властта. Ще действам по въпроса, резултатът ще е видим скоро.

Оставям горе ляво логото на кампанията на Мартин. Той обеща да се кандидатира пак, и аз разчитам на това. Нося си и значката. Когато си в малцинство, е нужна много упоритост, дори нахалство. Аз например, имам в излишък. Дано и Мартин да има:)

1 коментар:

Анонимен каза...

Има нещо нездраво в тоя мартинофилски инат.
Излезе, че най-големият успех на десницата е това, че Заимов щял да се кандидатира пак на следващите избори - ашколсун, бабо, машалла! Междувременно мутрата точи зъби да става премиер, падишахът овладя цялата страна, но съвременният драгалевски исихаст се е втренчил в синьото сърце на пъпа си и повтаря "много хубава кампания направихме - човешка, европейска, цивилизована, много хубав кандидат имахме - европейски, цивилизован, образован, е малко неадвекатен темерут като говори пред медиите, ама много пич..."
Събудете се, бе, хора! Оставете го Мартинчето ви да си поиграе на общински съветник и се осъзнайте, че преди следващите кметски избори ще има парламентарни!
Накрая наистина ще останете като крайпътни камъни в някакъв драгалевски джурасик парк...