сряда, 14 януари 2009 г.

Гоце пусна резервите

Ако някой се е съмнявал какво ще дири странната коалиция Ковачки-Китов-Каракачанов (пардон, агент "Иван") в политиката, да види тази информация на "Дневник":

Коалицията "Движение НАПРЕД", в която влизат сочената за близка до енергийния бос Христо Ковачки партия ЛИДЕР, ВМРО, земеделците на Стефан Личев, а от днес - и движение "Гергьовден", свиква в неделя протестно шествие в подкрепа на предложението за повторно отваряне на 3-и и 4-и блок на АЕЦ "Козлодуй".

Ще осъществява представителство на интересите на Русия, на колегата от 1-во Главно на ДС агент "Гоце" и съхраняване на властта на БСП в поредна коалиционна формула. Включително на цената на противопоставяне срещу ЕС (игра, която Първанов и "Напред" започват неприкрито да играят)...

(снимка: Булфото, през e-vestnik. Снимката е от прием на ... президента Първанов)

Докато цяла България протестира срещу управлението на Тройната коалиция, тези юнаци "протестират" (срещу какво? срещу ЕС?) за включване на блоковете на АЕЦ? За чий бе джанъм? В България ток ли няма или газ няма?

(агент "Иван" сочи врага в Брюксел. Снимката е на "Дневник")

Присъствието на МВРО и вече на "Гергьовден" в коалицията само показва какво представлява т.нар. "десница" в България - десетки мафиотско-ченгеджийски партийки предназначени да размътят реформаторското послание и да осигурят патерица на олигархията.

(Любен Дилов-червен обсъжда поредната спонсорско-коалиционна формула. Снимка Lev.bg)

Изборът дали тези "десни" да осигурят патерица на БСП и в следващия парламент е наш.


6 коментара:

Kiril Georgiev каза...

Чудесно ме подгря за 11:00ч.
Потомци сме на Поп Никола ("Преспанските камбани" Д.Талев),леля ми си умря с отворени очи,че даде нещичкото запазено на боклука от ВМРО. Но има ли отговор защо тия черноризковци бяха в ОДС, и другия-фъфлещия.
Поздрави.

Анонимен каза...

@Kiril: Май задаваш въпроса на грешното място. :)

Правилният въпрос е дали за предстоящите избори трябва да се прави поредният импровизиран коктейл.

вярвай в мечтите си каза...

Не съм съгласен. Отварянето на АЕЦ 3 и 4 блок е необходино и подкрепям всеки, който го иска. ВМРО е направило много за българщината и всеки, който го отрича или е незапознат или е предубеден.

Радан Кънев каза...

Оооо много българщинАта.

В оня смисъл съм съгласен, думи няма.

Belomore каза...

Драги puhin,
ВМРО е направило много за българщината, но МВРО ООД не е направило нищо. Всъщност, то не е направило въобще нищо освен да грачи популистки глупости, докато тихомълком присвои имотите, изградени от залъка на бежанците през 20те и 30те години и осигури безгрижно съществувание на няколко търтея от службите.
Ако не си забелязал това, то или си незрящ или си приятел на о.з. Бойко Ватев :)


Разграничавай двете понятия, моля те!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.