сряда, 12 ноември 2008 г.

Мускули, Маса, Интелект, Интелуеект, Интеуееект...


Тъжно, нали?

Двете най-големи партии си мерят мускулите и интелекта. Според Сергей, Бойко е мутра с мускули. Според Бойко, Сергей е гей. Според младите социалисти, Сергей е готин гей с интелект.

Според мен, ако някой си мери собствения интелект с чужди мускули, няма божем много какво да мери.


Между мутра с мускули и гей с интелект бих избрал второто.

Налице са обаче само двама тъпаци. И мноооого мутри около тях. С интелект. По Самоковски - интеУект.

Като стана дума за Самоков, един популярен местен интеУект май загази. Лошо е, че в тази наша държава всичко се знае. Защото колкото и гузно да си мълчат нашите служби, европейските пак дочуват.

13 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Те, гейовете с интелект (туй последното, интелектецът де, за Дмитрич едва ли се отнася, щото поне не се забелязва наличността му!), много си падат по мутрите с мускули, доколкото ми е известно.

Дали пък прекомерните и крайно показни пререкания на Дмитрич с дон Бойко не са своеобразно гейско сваляне, а? Да осмислим ситуацията и от тоз ъгъл, господа, кво ще кажете?!

Анонимен каза...

It is sad that peaple like you exist and write on hte blogs. How did you decide Borisov's intelect? By my opinion it is quite more then yours.

Анонимен каза...

Кратко, ясно и хубаво.
Браво!

Радан Кънев каза...

Уважаеми г-н Анонимен,

"Тъжно" е човеку да се налага да използва език, който не знае твърде добре. А това, че хора като мен съществуват не е чак толкова тъжно, пък и е неизбежно поправимо :)

albert venn dicey каза...

Мутра с мускули и гей с интелект - идеална двойка.

Анонимен каза...

Значи си мека китка, щом предпочиташ тройка със серГЕЙ и ахмет. Те със царя те "оправят" вече цял мандат.

Анонимен каза...

гей с мускули и мутра с интелект (bandit)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Някой знае ли кога ще разрешат в България гейовете да се женят? Те ми изглеждат страхотна двойка ....

Анонимен каза...

Между мутра с мускули и гей с интелект бих избрал второто.

С две думи, би избрал Сергей Станишев вместо Бойко Борисов, ако трябва да избираш между двамата.
А може ли да попитам защо?

Ангел Грънчаров каза...

Аз пък ако трябва да избирам между СерГей с интелект и мутра с мускули, ще избера мутрата, понеже мускулите се забелязват с просто око, докато интелектът на Сергейча Дмитриевича е доста хипотетичен и проблематичен...

Радан Кънев каза...

@ Пънчо: Аз нямам високо мнение за интеуекта на др. Станишев. Пък и не мисля, че той е гей :)

Или "с две думи" - не, грешна ти е логиката. Не бих избрал Серго пича пред никого :)

Анонимен каза...

Уважаеми посетители, ето какво написах на един човек, чието име скривам, относно лицето Грънчаров. Четете и размишлявайте.

"Г-н ......,

Пиша ви във връзка с Вашия коментар, пуснат в блога на ....... на 18 ноември:

"Не е прилично в “чуждата” къща да се карате! И двамата си имате блогове, правете го там! Как може да си помислите, че под темата „Защо ще успеем да подобрим положението в България?” може и трябва да се джавкате."

Г-н ......., Вие явно сте възпитан човек и се стремите да бъдете учтив и любезен с всеки.

Моето възпитание е далеч по-лошо от Вашето и затова ще Ви уведомя, че аз не се "джафкам" с Грънчаров, а го изобличавам като манипулант, лъжец и измамник. И правя това именно с цел подобряването на положението в България. То не може да се подобри докато очакваме нещо добро от пропаднали и компрометирани политици, като Костов, и от техните блюдолизци и слуги.

Одавна разбрах, че с лицето Грънчаров никакъв разумен диалог не може да се води. Въпросният господин просто е заучил един набор от клишета и ги повтаря непрестанно. Ако някой му противоречи веднага бива наречен "ченге", "червен", "платен агент" и прочее. Нахалството му стигна до там, че започна да учи на демокрация и антикомунизъм дори своя съименник от Ботевград, който е бил политзатворник преди 10 ноември. (За тази своя наглост "философът" беше "благословен" по нашенски от изстрадалия си съименник.)

Самият философ-марксист Грънчаров, както и сладникавите му прозрения, разбира се, са твърде нищожни, че да им се придава голямо значение. Грънчаров просто е един от многото лъжци и манипулатори, старателно изопачаващи най-новата ни история и подбутващи ни фалшиви "спасители". Но Грънчаров явно е амбициозен, иска да е Оберманипулатор, и така успява да изпъкне сред събратята си.

Да ви занимавам повече с въпросната персона мисля, че е излишно.

Благодаря за добронамерения Ви коментар. Ще остана, все пак, на предишната си позиция. Защото с лъжците и мошениците може да си в добри отношения, само ако самият ти си лъжец и мошеник.

С най-добри пожелания,
Влечугото

(Това е прякорът ми, лепнат от философа-марксист)