четвъртък, 27 ноември 2008 г.

E.T. go home...

"He is afraid. He is totally alone. He is 3 million light years from home"


Понякога на шега се замислям, че ако някой ден заживеем в мирно сътрудничество с извънземна форма на разум, то на власт е наложително да бъдат социалистите...

Тъй рече Сергей Станишев в литературния си дебют "Защото сме социалисти".


На следващия ден Европейската комисия дискретно уведоми извънземните, че трябва да побързат. Щото ще изпуснат трамвая.
Aко не се появят скоро, шансовете за "мирно сътрудничество" рязко намаляват.

Защото скоро социалистите няма да бъдат на власт, колкото и да е наложително.

Наскоро разбрахме, че социалистите управляват "със сърце и с идеи ", които били СЪЩИТЕ. Ако си позволя да заема малко от Пратчет, ще добавя - ОЩЕ ПО-СЪЩИТЕ. И тъй като са същите, те се нуждаят от много, ама много пари. За да си връщат вересиите...

Разбира се, парите си имат източник - едни хора, които ги трупат с горещо сърце, хладен ум и чисти ръце. И сред които, някак случайно, се оказаха кажи-речи всички ръководители и авторитети на Националната телевизия за последнуте 20 години.

Да, ама пари вече нЕма, както казваше преди двайсетина години един дългогодишен лидер на СЪЩИТЕ социалисти.

Станишев ги изпука. И нашите (от данъците) и тези на другарите с горещото сърце. Разчиташе да ги върне от джоба на немския и английския данъкоплатец. Ядец. Трябвало първо да се пребори с мафията.

С други думи казано - за да вземе парите, трябва да се пребори с тези, на които има да ги връща. Тъпо.

Днес дори агитката на ЦСКА не е с него.


Станал е малко ... извънземен.

Може би е време да установи контакт с нас. Докато са на власт ... социалистите.

"He is afraid. He is totally alone. He is 3 million light years from home"


9 коментара:

Анонимен каза...

Извънземния пич очевидно е объркал трамвая - http://www.vbox7.com/play:f6237678

Анонимен каза...

@Радан Кънев

Не знам дали е afraid, нито дали е totally alone. Честно казано не ме интересува. Със сигурност е 3million light years from home.

Разпратих на много от моите приятели корицата на това лай** преди два дни. Нищо не мога да разбера и нищо не мога да (си) обясня. Явно проблемът ми е, че се опитвам да мисля логично.

Онзи ден, докато си седях необезпокоявано в къщи и си пиех едно чудесно винце, слушам нашия гениален министър - председател да говори, че Европейската комисия не дооценила нашите усилия в последните няколко месеца.

Чудя се, той от три години и половина ли е на власт или от шест месеца?

Плугчиева казала, че "ние сме постигнали максимума". Не ние, а вероятно само тя е постигнала максимума си. Освен това червената лейди била "разочарована" и "дълбоко огорчена". Что делать? Животът е несправедлив. И аз съм дълбоко огорчен и разочарован от правителството на Станишев, Румен Петков, Куйович, Муйович и Галеф Брос, но изливам разочарованието си в блогове :-)
Единствената ми утеха е, че и за тях, нашите мили управляващи от тройната коалиция, не остава друго освен да се изплачат на някой услужлив журналист.

Докъде се докарахме, дявол да го вземе...

8 zh Team каза...

Хубава работа! Те извънземните май бяха последната ни надежда, след като и ЕС не успява да се справи с комунистическата ни мафия, пък то виж ти какво им се готви. Ще трябва да я прочета тази книжка или поне резюмето, че да знам какво още ме чака. Благодаря за информацията и анализа!

Анонимен каза...

Даааааам... Брюсель слезам не верит.

И като е така, предлагам да напуснем ЕС и да станем член на ИС (Извънземния съюз). Даже товарищите могат да са му основатели - ще му напишат устав, за това много ги бива; ще го залеят със стратегии и екшън планове - за наши, за чужди, за делник, за празник, с корупция, без корупция; ще има конгреси всяка година, за разкош, и др. Станишев всяка година ще раздава книжки (защото сме социалисти и Партията така повелява).

А като станем член и основател на ИС, ако пуснем някои от днешните си партньори в него, ще ги цакаме за щяло и не щяло. Не крадат - санкция! Не лъжат - санкция! Работаят - две санкции! Нямат достатъчно ченгета - три санкции! Да видят на нас какво ни е сега, като няма с какво да се успокояват спонсорите.

Ей на, чета, "Стомана" щяла да затваря, щото заради европейските репресии, наш'те хора не могат да си върнат борчовете на Людмил Стойков. А колко още жертви на Европейската комисия има! Ама са скромни момчета, не реват за 220-те СИ милиона, идеите са им пътеводната светлина.

И една другарска критика към реформиста. Къде, друже, забрави Президента? Серго не е totally alone, има си вожд и учител! И цял народ балъци! А на онези неверници в Брюксел дните им са преброени и в ИС няма да ги вземем. На никаква цена! Хич да не се опитват да ни пробутват милиардите си!

Поздрави :)
Петрова

Анонимен каза...

Поне шалчето от снимката може да го ползва вместо хавлия. Евентуално. Но освен вогони, едва ли ще го вземе някой друг.

Анонимен каза...

Sin embargo, estudios iniciales demostraron que esta pastilla tambi�n
incrementaba el flujo sangu�neo hacia el
pene, como la diabetes, la hipertensi�n tensi�n arterial alta ya que puede generar contradicciones al consumir farmacia on line.


Also visit my blog; his explanation

Анонимен каза...

Chart:" paphos car hire: Taking Away the Keys" Avis declines to rent to you in this manner.
Paphos MosaicsSome of the finest buildings of old Europe.


My homepage - paphos car rentals cyprus

Анонимен каза...

My spouse and I stumbled over here by a different web page and thought I should check things out.
I like what I see so now i am following you. Look forward to checking out your web page for a
second time.

Check out my site :: click here

Анонимен каза...

DisplayAs we mentioned at the start of the second patent amounts to" double-patenting" of farmacia on line prescribed to men who suffers from erectile dysfunction
which we also commonly call as male impotence. But it's iWork We don't have
any more info than these few shots, and scenes with a wide variety of reasons.
11n connection Also a bit of a joke. It means that
farmacia on line Women is that it will get its point across
either way.

My homepage From This Source