понеделник, 15 юни 2009 г.

Богослови ...

Волен Сидеров вече е дипломиран теолог.


Йордан Цонев следва магистратура в Богословския факултет.


Немам думи. Или имам, ама не са за пред хора.
.

9 коментара:

Nicodile каза...

След Архонтството на Бинев нищо не може да ме изненада. Само се надявам Онзи отгоре да гледа...

САНДО каза...

Какво сте седнали да се чудите? Та нали и Йосиф Висарионович е бивш семинарист...

Лъчезар П. Томов каза...

Аз аз съм сигурен, че онзи отдолу гледа и се радва на дечицата си, които тепърва се учат да четат превратно Евангелието :)

Анонимен каза...

Радане, кажи си думите. Ще се обърнем гърбом и ще пригласяме като гръцки хор :)

tres1 каза...

Наистина още един повод да се замисли човек, не е ли време вече в България да се появи най-после партия на ПРЕДАДЕНИТЕ БЪЛГАРИ ?
Четейки материалите и коментарите, къде ли не стигам до извода, че наистина времето за това да се появи такава формация отдавна е дошло. Членството в нея би следвало да става само с подаване на писмена декларация, за това кога от кого и как се е случило събитието.Убеден съм, че членове ще бъдат поне няколко от милионите българи !
Колкото до дипломантите им пожелавам да си сложат дипломите в рамки срещу леглото и вече, когато си легнат, както и сутрин за разсънване да си отговарят на въпроса - "Кому са нужни, за кого и пред ко им служат?".

tan4etonet каза...

Има ли етническа партия на циганите?-да!Евророма! Има ли етническа партия на турците?-да!ДПС!Питам аз :вие българи ли сте и в България ли живеете?Плюенето срещу единствената пробългарска партия-Атака,ме кара да мисля,че ненапразно страната ни се слави с най-много предатели и родоотстъпници!Не винаги либералното отношение е полезно,а потурчването на страната ни го доказва!Европа и тя се "светна"вече !

Радан Кънев каза...

Танче, ама кой псува "Атака" :)

Той човекът такова, богослов...

marystaneva каза...

А какво ще кажете за Мартин Димитров?

http://www.novinar.net/print.php?act=news&act1=det&stat=center&mater=MjkyNDsyMA==&sql=MjkyNDszMQ==

Много набожни са станали нашите политици...

Пънчо каза...

Танче, какво й е пробългарското на АТАКА? Колко пъти през последните месеци АТАКА гласува заедно с ДПС и БСП в Народното събрание, а и при гласуванията в ЦИК за европейските избори? Освен, че напълниха парламента с педофили и доносници на ДС, какво друго направиха досега, за четири години? Поне едно полезно нещо, направено от тях напиши.