петък, 26 юни 2009 г.

Обратно броене - още 9 дни ДПС във властта

Поведението на Доган не е случайно.

ДПС наистина е бацил, който ще умре извън властта. И моментът наближава.

К о й ще спре Доган ?


Вижте отговорите на Иван Костов. Отдавна очаквани...

7 коментара:

Kolega каза...

Радане,
Вторият линк (отговорите на Костов) е същия като първия.

Nick Angelow каза...

интересно, според социологическите изследвания, които съм мяркал из паяжината (а признавам, че не ги следя специално) май ни очаква същия цирк около съставянето на новото правителство, който веднъж вече го гледахме преди четири години.

и ако не бъдат трайно загърбени редица предразсъдъци от доста хора в различни партии и коалиции, май пак ще гледаме ДПС във властта. не че това ме изпълва с див възторг, но такава е реалността засега.

Kolega каза...

@Nick Angelow
Хм... ситуацията хич не е толкова проста. Този ход с Доган може и да обърне везните. По-точно, ако и сега не проблесне нещо в главите на електоралните единици, то всякакви други усилия са безполезни. Ще чакаме следващо поколение единици - тези са просто безнадеждни.

Анонимен каза...

Време е българите като етническа група да гласуваме дружно.

Belomore каза...

Хм, дано.
Евентуално още 9 дни ДПС в правителството, но "ДПС във властта" уви е възможен сценарий дори и при ДПС официално в опозиция.
Няма да споменавам възможно доверително управление на определени ценни книжа, пардон - ценни властови лостове, чрез самоковски и мадридски борсови посредници.

Нямам нерви да слушам отговорите на Костов сега, предпочитам да чуя отговорите му, след като гласувам за него.

Георги Антонов каза...

Може да съм малко педантичен с тази забележка, но не знаем още колко дни има ДПС във властта, за съжаление. Знаем само, че има 9 дни до изборите :)

За съжаление той няма и да бъде "убит" като политически бацил, поне не от българските сили за политическо здравеопазване :)

Ще разберем, че сме победили Доган, когато той избяга от страната. Защото в момента, в който той загуби почва под краката си и усети, че протекцията му е изчезнала, той ще се махне от България и ще започне да управлява бизнеса и партиите си вече задкулисно, чрез подставени лица. За довеждането в реалността на този момент трябва да работим.

Георги Антонов каза...

Засега обаче, Доган ни води убедително. Ако се опитате да гледате предаването на ретв "Дела и документи" от 23-ти ноември 2008 г. ще откриете че точно това предаване го няма в архива на ретв. По една случайност, именно в този липсващ брой на "Дела и документи" се говори за ДПС и Доган и мястото на техния генезис: ДС. Аз съм любпитен човек и веднага питах защо го няма това предаване в архива.

А докато чакам отговор го намерих в неофициалния архив, както и тук

Изгледайте го, явно вече е рядкост ;)