петък, 21 декември 2007 г.

Да пожелаем на рекламодателите Happy Big Air

... защото аз няма да се зарадвам на щастливото събитие.

Преди две седмици само предупреждавахме, че безумната идея за провеждане на състезанието на "жълтите павета" ще блокира града тъкмо преди празниците. Мисля си, че и най-върлите фенове на дисциплината Big Air се убедиха в глупостта на това решение. Последните седем дена не съм видял автомобил да се движи с повече от 5 км/ч в целия градски център.

Ако някой случайно не е видял за какво става дума, предлагам няколко снимки:




Това е вече готовата шанца, гледана откъм мястото, където ще се сбере многохилядна публика:


Както разбираме от блога на общинския съветник Иво Йонков, в отговора си Бай Бойко е наблегнал на ползата, която ще имат от състезание на пъпа на града рекламодателите и телевизия "Eurosport".

Да са живи и здрави.

Ние преживяхме две седмици подготовка за Big Air.

Всъщност ще преживеем поне още две години Big Air-управление на столицата или с други думи - ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ.

4 коментара:

Borislav Borovski каза...

Да, това е поредното проявление на въздуха под налягане в столицата. За пореден път се надявам да има освестяващ ефект за част от гласоподавателите. Но има друг проблем май? Той се състои в обясненията на Бойко...

Какво трябва да разберем от Бойковата теория:

Бързо - за задръстванията в София, поради това инженерно съоръжение, са виновни някакви западни рекламодатели. Нещо такова!? А тогава защо не се направи това в Борисовата градина, езерото Ариана – и там има задръствания, и там има много погледи, но там няма да пречи на никого. Поне доколкото аз разбирам от реклама е така :)

В малко по-далечен план - Бойко Борисов е десен, та бесен по всички телевизорни и други медии. Какво трябва да разберат от това СЕГА ориентиращите се в политиката? Младите хора!?

Може би че дясното е много лошо!?
Може би че дясното е еквивалентно на бандитското!?
Може би че дясното е еквивалентно на пълна политическа и управленска некомпетентност!?
А може би всички трябва да станат бандити, подобно на Бойко Борисов!? Защото видимо така се успява!? Да станат "добри мутри"!?

Това е Бойко Борисов! Това е работата, която върши на червената организирана престъпност – той осира дясното под път и над път. Бил много добре приет в ЕНП (не тази на М. Капон, разбира се). Ами, това добре, но може ли ЕНП да поеме отговорността за Бойко? За всяко негово малоумие? И най-вече за отражението на всяко негово малоумие върху нормалните хора в тая страна? На ненормалните не може да се разчита в дългосрочен план, нали така :)

Анонимен каза...

Знаете ли, аз съм 100% за състезанието. Обаче с едно мъничко уточнение. Защо то трябваше да блокира цяла София, като имаме прекрасен национален стадион като "Васил Левски"? Когато пилотите от най-силните автомобилни надпревари се събраха за състезанието на Шампионите, то стана на "Уембли", а не пред Бъкингамския дворец, нали?

Радан Кънев каза...

Ама и аз съм 100% ЗА състезанието. То е чудесно събитие, първенство от голям калибър, прекрасен спорт, популярен в България... половината ми приятели са запалени.

Аз питам същото - наистина ли беше неизбежно да се блокира центъра за 2 седмици?

Анонимен каза...

ВЕКО
Такива избираме - ами така ще ни упра(вля)ват...
Защо да е лесно, като може да е трудно...
Подкрепям гореказаното - защо в центъра на София? В центъра можеше да останат само рекламите и да се дублират при пързалката, ама ха-де...