вторник, 30 юни 2009 г.

Обратно броене - 5 дена преди изборите Костов извади "голямата секира"

Не, не тази, с която приватизира "Балкан" (по волята на синдикати и работници).

Брадвата на отговорите - за миналото и за бъдещето.

С тази "брадва" отряза главата на всички клевети, но и на всички простотии, че "Синята коалиция" нямала послания и идеи.

Дотук - 140 видео отговора за пенсиите, минималната заплата, околната среда, реформите в образованието и здравеопазването и още, и още

Просто четете...

И ... кратък отговор на пиянските излияния на Доган:



Докато пиша това, започва дебатът на кандидатите в 23 район. Всички без един нещо гузно преглъщат... Тройната коалиция се представлява от ... спортисти.
.

19 коментара:

Николай Павлов каза...

Никаква визия за бъдещето. На всеки конкретен въпрос отговоря с референция към 1997-2001 и лафа "да сменим Доган и БСП". Само общи приказки и заклинания.

Анонимен каза...

Kym Pavlov: Dosta po-dobra viziq ima ot sega uprawlqwashtite. Ama nali e lesno da se otricha i plue po wsichko.

Estestweno shte otgowarq za perioda 1997-2001 kato go pitat zatowa!

Mladen

Анонимен каза...

Г-н Кънев,нещата са много,много сериозни...Вижте как комунистите3 са запретнали ръкави и каква масирана кампания правят във всемъзможни посоки. Ето,от няколко дни са окупирали Северния парк - многобройни момичета и яки момчета в червени фланелки и червени шапки раздават материали и ги завират в лицата на хората. В хпонеделник вечерта направиха митинг,воглаве със Станишев,безплатна бира,фланелки,балони...на сутринта към 11 часа още бе пълно с боклук,чистачката метеше,а вече имаше,пребройх ги,осем големи чувала с боклук,още толкова кашона...попитах едно момиче,което заедно с още десетина,облечени в червени фланелки и седящи на сянка, защо не почистят. а,ще почистим..., и толкова. после едно момче,също облечено в червена фланелка,уж се мотаеше около колата си и изведнъж ме снима...Заплашваше ли ме? Видях номера на колата му - СА 1599.Кой им ги дава тези коли на тези съвсем млади хора? Кой им плаща бензина? Чух едно отмомичетата да казва - цяла вечер от работа не съм спала...
Да,докато ние се джавкаме и ги бъзикаме,те яко бачкат. Така и не видях тези дни в Северния парк, а и в целия 25 район човек от Синята коялиция или ГЕРБ. Какво чакаме,червените сами да си отидат?

Анонимен каза...

Николай Павлов е новият Добри Божилов!!!

Николай Павлов каза...

Абе питатат ги и за бъдещето, което е важното, амо той като Мирча Кришан - 97-ма стабилизирахме икономиката, приватизирахме, ала-бала, пее си една и съща песен. Хубаво, ама минаха 10 г. света се промени, ако няма никакви нови идеи, къде е тръгнал да се бори за властта? Никаква визия не излъчва Костов. Само мантрата, че като махнем Доган всичко ще се оправи от само себе си.

Кой е този Добри Божилов?

Анонимен каза...

Днес прекарах доста време на сайта "отговори.еу", трябва да си абсолютно индоктриниран и снобски предвзет, за да твърдиш, че при Костов няма визия за бъдещето на страната. Вярно, че голяма част от отговорите се отнасят до времето на управлението на СДС, но това е продиктувано и от характера на въпросите. Опитвам се да съм обективен, работя в тази област и безпристрастно мога да преценя, че кампанията на Синята коалиция през последните петнайсетина дни превъзхожда всичко, което се опитват да правят останалите. Ходът с отговорите на преки въпроси беше много сполучлив, до голяма степен и поради поведението на Костов на екрана. А това, че на хора, на които всичките им сили отиват да поддържат гнусливо изражение, няма как да им се угоди, това е ясно.
Константин

e2718 каза...

Съгласен съм, че ходът с видео-отговорите от Иван Костов на въпроси задавани от интернет потребители, е много сполучлив.

Костов изглежда сравнително добре,
отговорите му са задоволителни в повечето случаи.
(Във видеото от таз-седмичния Капитал двамата с Мартин Димитров се представиха далеч по-зле.)

Радане, ще не издадеш ли една тайна, ако си наясно (ти си вътрешен човек, беше споменат лично в един от отговорите :)), репетирани ли са отговорите, или са импровизирани?
Някои от тях изглеждат импровизирани, но повечето вървят доста гладко, само човек с много бърза мисъл би се справил така добре.

А аз още чакам отговор на моя въпрос, като го зададох имаше само 20-ина отговорени.

Анонимен каза...

Хаха, да, Николай Павлов == Добри Божилов, добро попадение. Къш оттук, Добри!

Георги Антонов каза...

Аз зададох поне 6 досега и не е имало такъв, на който да не съм получил отговор. На два пъти получавах отговори и на пощата, освен в сайта. И аз се чудех наистина ли не са репетирани отговорите, но не ми се вярва да разполагат с толкова време.

Радан Кънев каза...

@ е2718: Всичко е импровизирано, няма време за репетиции. Снима се на прима виста без право на грешка - ако си забелязал има и лапсуси, и запъвания и пр.

Въпросите са няколко хиляди. Запънал се е, че по един или друг начин ще отговори на всички, но явно ще остане и за след изборите.

Анонимен каза...

Не само, че има достатъчно широко виждане /визия е ненужна чуждица/ за развитието на държавата, но и ще управлява много по-успешно за всички нас, ако има предоставена възможност.
Това е силна личност, аскет, човек който всеки ден методично си поставя нови задачи. Аз смятам, че това е най-подходящ водач по време на криза.
А колкото за Доган, много е прав. Важно е да бъде изхвърлен от властта, защото се самозабрави вече.

Николай Павлов каза...

Имаме нужда от активни граждани, а не от велики водачи, лидери и вождове. Ако ви се живее така, ходете в КНДР. Не се чувствам овца, за да ме води някой.

Анонимен каза...

Николай, противоречиш си. След като няма нужда от лидери, а само от активни граждани, какво те интересува визията на Костов за бъдещето?

Петър

Николай Павлов каза...

Би трябвало онези, които ще гласуват за него да ги интересува. Аз нямам такова намерение.

Анонимен каза...

Разбирам, ти ще гласуваш за активни граждани без лидерски качества. А иначе много от подкрепящите Костов със сигурност са ти благодарни, че си погледнал два-три клипа, и си побързал да им отвориш очите за лидерите и визиите им.

Петър

Николай Павлов каза...

На подкрепящите Костов, преподобния Муун и други подобни секти е невъзможно някой да им отвори очите за каквото и да било. Не съм си поставил таква свръхзадача, просто коментирам...Нещо против?

Анонимен каза...

Нищо против коментирането само по себе си. Не ми харесва това, че коментарите ти са едностранчиви, повърхностни и злобни, че обиждаш, включително и домакина, който не веднъж ти е (по)казвал, че те уважава. Освен това мисля, че репликата ти за гражданите и лидерите е нелепа. Жив и здрав.

voxy каза...

Николайчо Павлов, стой си във фашизирания блог най-добре

Николай Павлов каза...

Радан не го обиждам, той е перспективен млад политик и си гледа кариерата, разбирам го.