петък, 22 февруари 2008 г.

Преглед на стария печат

... е винаги полезно занимание.


В случая редакторите на личния блог на Гоце Първанов са го направили вместо нас. Попаднали са на интересни материали:

Гоце гони НАТО:


Слава Богу, Гоце е нещастник. И да гони, и да не гони... все тая. Сигурен съм, че скоро ще признае и Косово, в свой стил, с полуотворена уста "кокошо дупе". После пък ще се обяснява... абе - последователен политик и туйто.

Тук нещо по-интересно: Секретен сътрудник Гоце събира информация от вражески източник:


Упппс, той вече не бил СС Гоце, ами лидер на столетницата.

Абе натрапчиво на келнер от "Балкантурист" ми прилича...


12 коментара:

slavcho каза...

човекът зад Гоце, не е ли Илийката Павлов( сн.2)

Радан Кънев каза...

На мен на Премянов ми мяза

Анонимен каза...

Премянката е. Явно изпълняват поредното партийно поръчение на Столетницата, която е разчупила консерватизма си и насърчава модерното изкуство. А Гоцето мяза на селски ергенин.
Радане, пишеш чудесно, интелигентно и с чувство за хумор. Огромно удоволствие ми доставя да те чета. Благодаря ти, че те има в уеб пространството и в ДСБ.
Поздрави,
Зорница

Анонимен каза...

Да, Първанов и неговите хора Станишеф и Калфин ще признаят Косово.

Тогава се пита в гатанката, защо аджеба? Нали са подлога само и единствено на Русия?!

Или пък Словакия и Кипър са истинските троянски коне в ЕС?

Объркана работа.

Радан Кънев каза...

И.Е.Станков,

в конкретния случай (Косово) на мен ми се иска да видя някаква последователна, ясна и аргументирана позиция на България - все едно каква.

Не разбирам от външна политика, чета внимателно и се уча:), на гол тумбак позиции не заемам.

Това, което виждам е, че България НЯМА позиция. Чуждите медии ни турят ту в едната, ту в другата група, и те ни се чудят.

Най-характерното за Гоце е неговата пълна безидейност и бепринципност. Слагането на Путин е също компенсаторно, гузно и затуй - така отвратително показно.

Радан Кънев каза...

Горното не значи, че аз нямам симпатии към определена позиция.

Имам, и те са на страната на албанската бщност в Косово, която си извоюва независимостта с изключителна последователност, смелост, верен избор на съюзници, баланс между твърди искания и умерено поведение.

Но не се наемам да кажа каква дипломатическа позиция би защитила българския интерес в този щекотлив момент. Косово Е независимо, независимо какво казва Испания или Словакия. Но те заемат позиция не с надеждата сръбските войски да влязат утре в Митровица, а като гаранция, че техните държавни институции няма да допуснат отделяне на територии сепаратистки държавици.

Unknown каза...

Маса хора са забравили, че той се кандидатира в Кърджали с отявлено националистическа платформа.

Стойчо каза...

И на мен оня ми прилича на Илийката Павлов

Радан Кънев каза...

Да, Вени

Той беше зам. председател на ОКЗНИ - организация, създадена, за да се противопостави на връщането на имената на българските турци.

Тази организация проведе през зимата '89/'90 отвратителни антитурски митинги, в сравнение с които перченето на Сидеров изглежда невинно - и като първо впечатление, и като резултат.

Анонимен каза...

Този човек обаче е за втори мандат президент. Под щастлива звезда ли е роден или е друго? На вторите избори той нямаше реална конкуренция.Срещу него бяха неизбираеми кандидати.Нямам обяснение защо.

Комитата каза...

Келнерската връзка е много интересна в случая. Защото не знам дали знаете, но и Тодор Живков е бил келнер в най-добрите кръчми преди 44-та година. До скоро бяха живи старците, които се хвалеха че са му давали бакшиши.

Unknown каза...

Забравяш или не знаеш съществен момент - Гоце се кандидатира за депутат два пъти с отявлено националистическа платформа. Първият път даже не бе от БСП, а от Отечествената партия на труда - ченгеджийска креатура на БСП.