петък, 31 октомври 2008 г.

Бойко пак се оля

"Пак", защото преди три месеца отбелязах една голяма излагация.

Сега вече е извън всЕкакви граници:

"Трябваше много последователно, както в Съединените щати, първото име на новородените да бъде българско, дава се един списък, както е там, фамилиите съответно на бащите и дедите"

"Един път завинаги трябва да се знае, че в България има български граждани, в Турция са турски, в Сърбия са сръбски, затова има граница, затова има държави..."

Нямам думи. Поне засега.

Тоя е лидера на демократичната (!) реформаторска (!) десница, може би.

Не знам какво става в таз държава...


7 коментара:

Nicodile каза...

Ъъъъ.... както в Съединените Щати? Страната която е на път да си избере президент на име Барак Хюсеин Обама? Тоя човек чува ли се и дава ли си сметка тия приказки колко са опасни? Що започвам да си мисля, че ще си спомняме за Станишев с обич?

Анонимен каза...

Чак пък с обич? Може би с мъка, защото днес се оплакал в нпкакъв 8-и клас, че му било много трудно да е премиер на България (а ББ е ... като българския футбол...)

САНДО каза...

Абе хора, какво сте се хванали да коментирате думите на някакъв бивш охранител! Не виждате ли, че тази държава от десетилетия се управлява от хора, чието образование и професия по никакъв начин не би трябвало да се свързват с управлението на абсолютно нищо?! Как можете да си представите, че Христо Стоичков може да прави друго освен да рита топката?
А ББ е бивш охранител и офицер от ДС и настоящ кмет и мафиот. Бях свикнал да гледам комсомолски плужеци в министерски съвет, но как ли ще ми понесе да видя наркотрафикант на премиерския пост... Голяма стрелба ще падне май :-))))))

albert venn dicey каза...

"Един път завинаги трябва да се знае, че в България има български граждани, в Турция са турски, в Сърбия са сръбски, затова има граница, затова има държави..."

Това е като според Вестфалския мирен договор - Cuius regio, eius religio, само че с имената.

Национализмът е мракобесен.

Б. Борисов е идиот. Опасен идиот.

Комитата каза...

Пази боже сляпо да стане президент или премиер!

Belomore каза...

Пак ме си привижда един кошмар, който ме преследва от известно време - представете си ББ на Европейски съвет...
С кого си говори, как, на какъв език, с какви жестове...
Чудна картинка.

Анонимен каза...

Сигурно си спомняте победителката от Евровизия Мария Шерифович. Шериф, естествено, е сръбско име. Това го знае дори и софийският шериф. Нищо че разни араби твърдят какви ли не небивалици.

В следващия епизод: Данило Киш.