вторник, 24 март 2009 г.

МВР Brother

БСП и ДПС все пак ще вкарат безконтролното подслушване в пленарна зала. Подробности в Mediapool и в блога на Бого Шопов.

Управляващите са готови да престъпят собствения си правилник, за да осигурят на МВР и ДАНС необходимите за изборите папки с компромати и инструменти за изнудване на "дарители"...

(МВР Brother слуша - снимка БГНЕС)

Защо ли не се учудвам:

10 политически партии и граждански организации подписаха Декларация за чист парламент 2009, предаде репортер на Агенция "Фокус".

Сред политическите партии, подписали декларацията са ССД, Новото време, РДП, ЕНП, БНД, БСДП, ПД Социалдемократи, ДСБ, РЗС и Зелените. С подписването на декларацията те се ангажираха да не издигат кандидатури на лица, които са били служители и сътрудници на Държавна сигурност ...

БСП и ДПС, естествено, не са подписали (засега няма подпис и от СДС, но при тях нещата в момента стават по-бавно, ще подпишат)... Те не само не осъждат доносниците и изнудвачите от миналото - те създадват доносниците и изнудвачите на бъдещето.

Иначе Станишев е много загрижен за гражданските права:

Премиерът подчерта още, че при евентуална коалиция ГЕРБ-Костов би могло да настъпи авторитарен режим. (по БГНЕС)

Ужас, ужас... авторитарен режим. Ще вземат да ... подслушват незаконно? Като нас?

Или страхът е от друго?

Поправка "Анти-Костов" готвят БСП, ДПС и НДСВ. Те обсъждат изборната бариера за коалиции да бъде вдигната от 4 на 8%. Дискутираме предложението, най-вероятно то ще влезе в парламента, съобщи за "Стандарт" член на соцръководството. (по "Стандарт")

Розовите другари са се спекли.
Спокойно, другари - и 8% няма да помогнат. Без паника... И да кОпате, и да не кОпате...


... все сте в трапа.

3 коментара:

Unknown каза...

Ето какво трябва да подпише всеки един кандидат от СДС за член на Европейския парламент или народен представител в 41 НС:
http://sds.bg/public/files/publications/724/75.pdf

Анонимен каза...

"БСП и ДПС,....създадват доносниците и изнудвачите на бъдещето"


Абсолютно вярно. Много ми хареса!

Лъчезар П. Томов каза...

А текста за съкратената кампания и липсата на ден за размисъл? Минаха ли на последно четене?